Отборът на Бетис победи с 3:1 гостуващия Елче в мач от 8-ия кръг на испанската Ла Лига. Антонио Санабрия откри за домакините в 7-ата, а Кристиан Тейо удвои в 29-ата минута. В края на първата част Набил Фекир изпусна дузпа за Бетис, но през втората част отново Тейо направи резултата класически. Жосан вкара пък почетното попадение за новаците в елита след точно час игра.

Още в седмата минута резултатът бе открит. Тогава Кристиан Тейо проби на скорост по десния фланг и центрира по тревата в наказателното поле, където Тони Санабрия се хвърли на шпагат и отбеляза във вратата - 1:0.

В 29-ата минута Серхио Каналес отлично изведе Тейо и бившият футболист на Барселона технично чукна топката покрай вратаря и 2:0.

В 44-ата минута Набил Фекир беше спънат в наказателното поле и съдията отсъди дузпа. Потърпевшият стреля, вратарят стигна до топката, тя мина под тялото, но стражът успя да я улови на самата голлиния.

В 56-ата минута обаче Тейо реализира за 3:0 след дълго подаване към него и точен удар отблизо.

Четири минути след това гостите вкараха попадение след върната назад топка и попадение на Хосан Фернандес. До края домакините намалиха темпото и до нови ситуации не се стигна.

Бетис е 7-и в класирането с 12 точки, докато Елче са 10-и с 10 пункта. В следващия кръг севилци гостуват на Барселона, докато новаците приемат Селта.