Отборите на Бетис и Депортиво ла Коруня направиха нулево равенство в мача от втория кръг на Примера дивисион. Това бе първо реми и за двата състава през новия сезон.

И двете по-интересни положения през първото полувреме бяха създадени от Бетис. Антонио Санабриа, направи хубав пробив в 19-ата минута, влезе в наказателното поле, стреля, но бранител пресече пътя на топката.

В 38-ата минута Санабрия се оказа в центъра на нова интересна атака за домакините, но ударът му мина над вратата.

Депортиво ла Коруня направи добра атака в началото на вторите 45 минути, когато Флорин Андоне получи добър пас в наказателното поле, а след това стреля, но в страни.

Домакините можеха да променят двете нули на таблото в 58-ата минута, когато Дурмиси получи хубав пас в наказателното поле, шутира, но стражът на гостите Лукс се намеси отлично.

До края на полувремето Бетис продължи да е по-активният тим на терена, като създаде още няколко положения. Мусонда се измъкна добре и отправи изстрел в 68-ата минута, но топката мина в страни.

В 81-ата минута индивидуален пробив на Рубен Кастро завърши с удар на последния, който бе спасен от Лукс.

Това бе първо реми и за двата състава през новия сезон, като след една победа, едно равенство и с 4 точки, Депортиво е лидер в класирането. Бетис пък има 1 пунк и е на 15-о място.

В следващия кръг Депортиво домакинства на Атлетик Билбао, а Бетис гостува на Валенсия.