Двубоят между Бетис и Атлетик Билбао бе прекратен в 74-та минута след инцидент, при който пострада вратарят на гостите Армандо.

Няколко минути преди това привърженик на домакините удари с бутилка от трибуните стража, който се свлече на земята и бе изнесен на носилка.

Медицинският екип веднага се притече на помощ, но главният рефер реши да сложи край на двубоя от 28-я кръг на Примера дивисион при резултат 2:1 в полза на Атлетик Билбао.

Привърженикът на Бетис, който уцели Армандо с бутилка, е бил заловен от полицията и задържан.

През второто полувреме на мача Армандо пази на вратата пред феновете на съперниковия тим, което е улеснило вандалите, които решили да си отмъстят на стража за задаващата се загуба.

Испанските медии побързаха да осъдят случилото се тази вечер и да припомнят случая от преди около година, когато настоящият наставник на Тотнъм Хуанде Рамос, тогава в качеството си на треньор на Севиля, бе уцелен с бутилка, пълна с вода и лед, хвърлена от трибуните.

В края на февруари 2007 година Рамос изпадна в безсъзнание и бе изнесен на носилка до съблекалнята, след което се възстанови. 

Срещата започна добре за домакините, но придоби неочакван развой. Още в 8-та минута Йесте откри резултата и даде преднина за своя тим. В 34-та Марк Гонсалес изравни за 1:1. В 65-та минута на срещата гостите стигнаха до обрат след дузпа, реализирана от Давид Лопес, което вероятно е разгневило феновете на Бетис, за да се стигне до неприятния инцидент, което най-вероятно ще означава сериозна санкция за отбора-домакин.