Президентът на Милан Силвио Берлускони изглежда най-накрая се отказа от идеята да привлече в италианския гранд звездата на Барселона Роналдиньо, след като сподели, че отношението към Рони в редиците на каталунците е същото като това, на „росонерите” към Кака.

Роналдиньо в Барса се намира в същото положение, в каквото е и Кака в Милан – няма как да бъде продаден. Лично говорих с шефа на испанския гранд Жоан Лапорта и му предложих, Роналдиньо да дойде за една година под наем при нас, след което ние ще пуснем Кака, да партнира за същия период на Рони в нападението на Барселона”, разкри Берлускони.

Лапорта ми отговори, че ако разреши Рони да напусне „Камп Ноу”, той повече няма да бъде шеф на каталунците”, признава още президентът на европейските клубни шампиони.

„Има такива играчи, които се продават, само ако даден клуб изпадне във финансова криза. Мога да кажа само, че ако Роналдиньо някога бъде поставен в трансферния списък на испанците, Милан ще е първият отбор, който ще поведе борбата за подписа му”, сподели още босът на „росонерите”.