Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема показа, че постоянните критики към представянето му започват да идват в повечко. Френския нападател заяви, че към него валят упреци без значение дали играе слабо или се представя на ниво.

От началото на сезона Бензема има само 4 гола за „белия балет“ в Ла Лига, което по принцип е достатъчно за мадридските медии да му вдигнат мерника. Не е случайно, че наскоро започнаха да се роят и различни слухове, че бившият ас на Олимпик Лион ще бъде продаден още през януари.

Вратата към френския национален отбор отново отворена пред Бензема

28-годишният Бензема записа две участия като резерва в последните срещи на тима, след като завърна след проблем в кръста. „Хората винаги говорят за мен. Ако не играя добре, всички казват, че нямам място в този отбор. Казват това или онова. Винаги е едно и също“, заяви Бензема.

„Това е моят 8-и сезон в Реал Мадрид. Играя в голям клуб, където има и други важни играчи. От мен зависи какво ще покажа на терена. След контузия е нормално да се завърнеш и да започнеш да се чувстваш комфортно в игра. Това правя малко по малко в момента. До края на кампанията има още много време“, заяви французинът.