Техническият директор на Барселона Чики Бегиристайн изрази вярата си, че Роналдиньо отново ще се превърне в най-добрия футболист в света. Бразилецът се подготвя за завръщането си на терена срещу Щутгарт в мача от груповата фаза на Шампионската лига.

„Ако Роналдиньо е в състояние да играе, то е ясно, че ще бъде сред титулярите. Не бива да забравяме, кой все пак е Рони и какво може – той бе най-добрият играч в света. Факт е, че всички сме онемявали при някои от мачовете му”, започна Бегиристайн.

„Трябва да се разбере, че бразилецът е напълно способен да повтори всичките си успехи, когато се завърне в игра. От друга страна, най-важни са, не тези, които са оставени извън състава, а тези, които играят и постигат успехи, а ние се справяме с или без „караоката”, продължи той.

„Важна цел пред нас е да завършим на първо място в групата. Имаме опит в това отношение – когато завършихме първи, успяхме да преминем на осминафиналите, когато обаче се класирахме втори, бяхме отстранени веднага”, завърши техническият директор от „Камп Ноу”.