Барселона тайно мисли за португалския специалист Жозе Моуриньо, информира испанското радио „Onda Cero”. В специално интервю вицепрезидентът на каталунския отбор Феран Сориано не отрече информацията, че Рийкард може да напусне тима, но също така и не потвърди новината.

„Факт е, че не сме разговаряли с Франк за подновяване на неговия договор, но този ден ще дойде. Не искам да коментирам слухове, но ние не може да го задържим, ако той пожелае може да напусне Барселона по всяко време”, сподели Сориано.

„Не знам кого ще вземем, ако Рийкард отиде в Челси. Сега мога да кажа, че той остава при нас до края на сезона, а какво ще стане след това е пълна загадка”, добави един от босовете в Барселона.

„Жозе Моуриньо веднъж вече е бил на „Ноу Камп” и може да се върне. Аз лично съм му голям фен, а доколкото знам и президентът Лапорта го харесва и преди да застане начело на Челси той се опита да го вземе, но не успя”, коментира вицепрезидентът на каталунския отбор.

„Роналдиньо остава в Барселона и тази тема е напълно изчерпана. Той е ценното съкровище, което трудно ще ни бъде открадното”, завърши Феран Сориано.