Тримата младежи, които правят страхотно впечатление с изявите си за първия отбор на Барселона, ще получат нови договори. Това са Мунир ел Хадади, Сандро Рамирес и Адама Траоре, пише вестник "Спорт". 

Със сигурност те ще получат някакво увеличение на заплатите си, но по-важното е, че ще бъдат вдигнати сумите за клаузите за разтрогване на договорите им. След промоцията от втория в първия отбор на "блаугранас" те скачат от 12 на 35 млн. евро. 

Но дори и тези суми се виждат малки на ръководството и в интерес на истината едва ли биха спрели "големите акули", ако пожелаят да ги отмъкнат. Затова ще има преговори за нови контракти при доста променени условия. 

Ел Хадади и Сандро започнаха страхотно сезона за тима си. Първият вкара първия гол в мача с Елче, докато вторият донесе победата в мача с Виляреал. Само Траоре все още не се е доказал, но всички в клуба са на мнение, че е страхотен талант. 

Очаква се преговорите с младежите да започнат в най-скоро време и най-късно до края на годината да има резултат и те да са подписали при подобрени условия и за тях, и за клуба им.