Един от най-талантливите млади играчи в състава на Барселона Мунир ел Хадади 99% ще доиграе сезона в Селта. Той ще бъде пратен там под наем, като новината беше разпространена от някои от най-авторитетните каталунски журналисти. 

Според тях, Мунир ще бъде пратен при "небесносините" и голяма част от заплатата му ще бъде поета от "блаугранас". Но трябва да се отбележи, че в договора му със сигурност няма да бъде включена клауза за окончателно откупуване, което означава, че Ел Хадади ще е там само да трупа опит. 

Има само една пречка, която може да стопира сделката. Такава няма да има, само ако Барса не успее да се договори с Валенсия за подписа на Пако Алкасер. Двата клуба преговарят от доста време за подписа на испанския национал, но все още така и не могат да се разберат за цената му. 

В близките дни трябва да има развитие и по двата трансфера. От "Камп Ноу" обаче са категорични, че нямат никакво намерение за окончателна раздяла с един от най-талантливите си младоци. От Селта се надяваха да могат да го вземат за постоянно, но това явно няма как да стане.