Барселона обжалва получените жълти картони на Луис Суарес, Иван Ракитич и Томас Вермален по време на срещата с Атлетик (Билбао) от 1-ия кръг на Примера дивисион, спечелен с 1:0.

"Клубът разгледа причините за наказателните картони, посочени в доклада на съдията и ги намира за крайно неприемливи. Затова са внесени и нашите жалби до Апелативната комиися, коментираха от Барселона в официалната си страница.

Според доклада, който съдията Карлос Дел серо Гранде е изпратил до федерацията, Суарес и Ракитич са били декорирани с жълти картони заради задържане на съперник за ръката, докато Вермален е бил наказан заради подкосяване на играч на домакините.

Следващата домакинска среща на каталунците е тази събота с Малага. Все още не е ясно и кога ще се върне на терена Неймар, който поднови тренировки, но днес напусна заниманието по-рано от останалите. Бразилският нападател заболя от заушка. Той, както и с другите от зведното трио латиноамериканци- Лионел Меси и Луис Суарес, имат общо 122 гола във всички турнири за миналия сезон./БТА

Включете се в новия Viber публичен чат на Gong.bg - следете коментарите под новините на журналистите в Гонг!