Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу изрази категоричното мнение, че нито Лонел Меси, нито Луис Суарес, нито Неймар ще напуснат отбора за повече пари.

„Ние сме спокойни, защото сме наясно, че нашите футболисти се чувстват щастливи в Барселона. Те се наслаждават на футбола, на своята професия и на изградения колектив. Сигурни сме, че нито един от нашите футболисти няма да напусне отбора за повече пари. Нито Меси, нито Суарес, нито Неймар ще сторят това“, коментира Бартомеу.

„Меси вече нееднократно е заявявал, че единственият европейски отбор, за който ще играе е Барселона. Това е, което интересува всички в Барселона. Не го казвам аз. Това са негови думи“, продължи президентът на каталунците.

„В този момент не виждам причина да се разделяме с нито един от нашите футболисти, които в момента са част от отбора. Не мога да говоря за договори и продължаване на контракти. Ние обаче сме отговорни хора и сме наясно кое е най-доброто за нашия клуб. Когато има нещо, ще го обявим“, продължи босът на Барселона.

„Неймар е брилянтен, много е добър. Същото мога да кажа за Иниеста, Бускетс, Пике...Всички те са най-добрите футболисти в света на техните позиции. Суарес прие своята роля в отбора“, каза още Хосеп Мария Бартомеу.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS