Помощник треньорът на Тито Виланова в Барселона, Жорди Роура разкри, че Лионел Меси ще може почти сигурно да играе в предстоящия мач реванш от Шампионската лига срещу ПСЖ.

„След направените му прегледи стана ясно, че травмата не е толкова сериозно. До сряда има много време и ще преценим какво е неговото състояние. Много е важно как ще успее да се възстанови в следващите дни. Ние няма да рискуваме с неговото включване в игра, но смятаме, че той може да бъде готов за мача срещу ПСЖ“, коментира Роура.

„Карлес Пуйол тренира по три път на ден в опит да се възстанови по-бързо. Засега обаче той не е готов за игра и му трябва още време“, добави помощникът на Тито Виланова.

„Срещу ПСЖ в защита могат да играят Алекс Сонг или Серхио Бускетс. Ние разполагаме с опции и ще видим какво ще решим. Разбира се може да гласуваме доверие и на Марк Бартра. Има отсъстващи играчи, които са контузени, но ние нямаме съмнение в качествата на футболистите, с които разполагаме и ще разчитаме на тях“, каза още Жорди Роура.