Директорът в Барселона Ариедо Брайда присъства на гала вечерта „'Football Leader 2018“ в Неапол и говори за трансферните планове на клуба.

„Донарума в Барселона? Абсолютно не, имаме двама много големи вратари и сме доволни с тях. Както Силесен, така и Тер Стеген са титуляри в своите национални отбори и направиха страхотен сезон. Не се нуждаем от повече вратари“, коментира Браида в интервю за „Premium Sport“.

„На трансферния пазар всичко е възможно да се случи. Напълно вероятно е Рафиня да се завърне в Интер. Все пак между двата клуба има подписан договор. При преговорите във футбола нищо не се знае“, добави той.

„Барселона винаги се стреми към спечелването на всички трофеи, включително и Шампионска лига. Тази година свърши зле именно заради отпадането от Рома, но успяхме да спечелим титлата в Ла Лига и Купата на Краля. Надяваме се, че ще успеем да триумфираме в Европа през следващия сезон.“

„Мисля, че Роналдо ще остане в Реал Мадрид, но във футбола нищо не се знае.“

„Не съм изненадан, че Карло Анчелоти пое Наполи. Той ми е приятел. Аз му казах, че това е един много добър отбор за него. Той е човекът, който може да изведе Наполи до шампионската титла в Серия А“, каза още Ариедо Брайда.