Защитникът на Реал Мадрид Алваро Арбелоа изтъкна професионализма на Кристиано Роналдо и вярва, че съотборникът му има право да бъде недоволен от отношението към него в последните месеци.

„Хората са нечестни спрямо Роналдо. Никой не може да се съмнява в неговия професионализъм“, заяви Арбелоа пред El Chiringuito de Jugones.

„Той има всички основания да чувства, че отношението към него не е справедливо. Отдадеността на Кристиано Роналдо е несравнима. Той винаги е пръв на тренировка. Историята на Реал Мадрид е маркирана от Алфредо ди Стефано и Кристиано Роналдо. Не знам колко време ще мине преди Мадрид да види друг играч като него“, каза още Алваро Арбелоа.

„Гарет Бейл имаше отличен първи сезон в Мадрид. Не знам защо хората са обсебени от него“, добави още защитникът по адрес на друг от съотборниците си.

„Трансфера на Данило е чудесна новина за Реал. Той е много добър играч. Не гледам на привличането му като знам, че аз може да напусна. Знам, че няма да съм щастлив другаде, колкото съм в Мадрид и искам да остана“, завърши Арбелоа.