Защитникът на Реал Мадрид Алваро Арбелоа се врече във вярност на клуба. Той има договор с "белите" до края на следващия сезон, но иска да остане там и след изтичането му и впоследствие да завърши кариерата си на "Сантяго Бернабеу". 

Бранителят често е подлаган на жестоки критики от феновете, които не вярват в искреността на намеренията му да остане в клуба. Но той им затвори устите по най-категоричния начин. 

"Мечта на всеки футболист е да играе в Реал Мадрид. Но малцина биха издържали на напрежението тук, което е огромно. Аз лично смятам, че имам тези качества и бих искал да остана тук още много дълго."

"Договорът ми изтича след година и половина, но аз бих искал да остана и да свърша с футбола един ден като играч на Реал. Но не всичко зависи от мен. А аз го желая, въпреки постоянните критики."

"Наслушах се на какво ли не по мой адрес. Това не ми влияе толкова, колкото засяга хората, които ме обичат. Затова не е хубаво да се говорят такива неща, но аз съм готов да ги превъзмогна", сподели Арбелоа.