Старши треньорът на Цървена звезда Радомир Антич смята, че няколко играча на Реал Мадрид са твърдо решени да напуснат клуба.

Сърбинът, който бе начело на „белия балет“ през сезон 1991-92, разкри, че напрежението на „Сантяго Бернабеу“ е нанесло непоправими щети и ще доведе до редица напускания.

„Някои искат да напуснат Мадрид, те не са заедно. Не е лесно да постигаш резултата в такава атмосфера където има сблъсъци в самата група“, обясни специалистът.

В 25-годишната си треньорска кариера, Антич е бил начело и на Атлетико Мадрид и Барселона, заради което коментира предстоящия мач между двата отбора в неделя.

„Неделята е чудесна възможност за Атлетико срещу Барса. Там те могат да потърсят своята идентичност. Атлетико е страхотен клуб и заради това те имат индивидуалност.“

Относно Лео Меси и Жерар Пике пък Антоич сподели: „Той (Меси) е просто прекрасен в този момент, той е убиец. Въпреки всички похвали, коментарите пак са малко. Пике възстанови своята най-добра форма. Всеки може да забележи, че той се справя добре и се усмихва отново.“