Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти определи нападателя на тима Кристиано Роналдо като играч от друга категория. Специалистът похвали доволно португалеца на пресконференцията преди мача с Ювентус от груповата фаза на Шампионската лига.

„Бианконерите“ посрещат Реал утре, 5 ноември, от 21.45 час българско време.

„Мисля, че ще се получи доста интересен мач. Юве има повече проблеми от нас, но двубоят е много важен и за двата състава – за нас, защото може още сега да си осигурим място в следващата фаза, а за Ювентус, за да трупа точки и да върви напред в класирането“, започна Анчелоти.

„Ние все още не можем да открием нужния баланс. Това е толкова проста дума, а толкова значима. Не съм доволен от това, че допускаме грешки в защита, същевременно бележим доста голове“, продължи италианецът.

„Ние останахме изненадани от схемата, с която игра Конте на „Бернабеу“. Не знам дали утре ще има промяна, или ще заложи на същата схема. Знам само, че Ювентус ще играе много активно“, допълни бившият треньор на Пари Сен Жермен.

„Работил съм с Галиани дълги години и съм с много добри впечатления от него. Бих го сравнил с Роналдо. Има много добри играчи, но Роналдо е футболист от друга категория“, завърши Анчелоти.

Преди мача Реал Мадрид е лидер в своята Група В с 9 точки, а Ювентус е трети с 2 пункта.