Бившият старши треньор на Реал Мадрид Карло Анчелоти заяви, че не може да разбере защо Флорентино Перес е уволнил Рафаел Бенитес.

„Аз имам голям сантимент към Реал Мадрид. Имам много приятели в този клуб. Реал Мадрид се класира за осминафиналите на Шампионската, а освен това е близо до първото място в Примера дивисион. Президентът Флорентино Перес обаче взе решение да уволни Рафаел Бенитес. Аз не мога да разбера това негово решение“, коментира Анчелоти в интервю за китайския портал „Sina Sports“.

„Смятам, че Бенитес вършеше добре работата си. За това говорят и резултатите на отбора“, добави италианецът.

„Барселона и Байерн Мюнхен определено са най-добрите отбори в Европа. В тези два клуба се върши много добра работа. Лестър Сити заслужава много добри думи. Моят колега Клаудио Раниери е свършил много голяма работа. Щастлив съм за него. Не знам как ще завърши сезона за него, но до този момент той се представя повече от добре“, продължи бившият треньор на „белия балет“.

„Мисля, че Челси най-много разочарова от началото на сезона. Тяхното представяне не е на необходимото ниво. Очаквам Гуус Хидинк да подобри не само резултатите, но и представянето на отбора.“

„Определено най-голямата сензация от началото на сезона е представянето на Джейми Варди. Неймар смятам, че е най-силно представящият се футболист през последните шест месеца“, каза още Карло Анчелоти.