Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти бе категоричен, че Карим Бензема, Гарет Бейл и Кристиано Роналдо ще бъдат готови за полуфиналния мач реванш от Шампионската лига срещу Байерн в Мюнхен.

„Кристиано показа срещу Осасуна, че се намира в добро състояние. Други футболисти се нуждаеха от почивка и преценихме, че той може да изиграе 60 минути. Това бе хубаво и за самия него, за да навлезе в кондиция“, коментира Анчелоти.

„Бензема се оправя. Сигурен съм, че няма да има проблеми за мача във вторник срещу Байерн. Ще бъде готов. Още в неделната тренировка ще се подготвя на пълни обороти“, добави италианецът.

„Все още не съм взел решение относно това с какъв състав ще излезем на реванша в Мюнхен. При всичко положение Бейл, Бензема и Кристиано ще бъдат в титулярния състав, ако са здрави. Аз не се съмнявам в това“, продължи треньорът на Реал Мадрид.

„Няма причина Иско да не играе в мача срещу Байерн Мюнхен, въпреки че бе 90 минути на терена в двубоя срещу Осасуна. Серхио Рамос също игра 90 минути“, категоричен бе Карло Анчелоти.