Френският полузащитник Пол Погба може да провали по неочакван начин трансфера си в Реал Мадрид. Испанците започнаха офанзивата по привличането му, изпращайки първата официална оферта към Манчестър Юнайтед, но нещо неочаквано може да спъне сделката. 

Според вестник "Дейли Експрес", французинът е поставил умопомрачителни финансови условия, за да облече бялата фланелка. Той е поискал седмично възнаграждение в рамките на 550 хил. евро. Това би го направило най-скъпоплатеният играч на "Сантиаго Бернабеу", като в целия испански футбол пред него би бил само легенда като Лео Меси. 

В момента полузащитникът получава по 400 хил. евро на седмица на "Олд Трафорд" и постоянно мрънка, че са му малко, защото има играч, който получава повече. Това е Алексис Санчес, който прибира именно по 550 хил. евро на седмица. 

Погба бил уверен, че заслужавал повече от чилиеца и това са личните условия, които агентът му Мино Райола е поставил пред мадридчани. Това изобщо не се е харесало на президента Флорентино Перес и по всичко личи, че французинът ще трябва да прави отстъпки, ако иска да смени Манчестър Юнайтед с Реал Мадрид.