Защитникът на Реал Мадрид Раул Албиол коментира последните събития в съблекалнята на тима. Той бе категоричен, че това, което се случва между треньора на „кралете“ Жозе Моуриньо и нападателя на клуба Кристиано Роналдо си остава в отбора и категорично отказа коментар по случая.

„Отношенията на Моуриньо и Роналдо не рефлектират върху отбора. Те са две много амбициозни личности, с много силно желание за победа. Техните разговори са си техни, и си остават в съблекалнята“, каза Албиол.

За стража на Мадрид Икер Касияс и за това, че в някои мачове не бе сред титулярите, защитникът заяви: „Касияс ми е колега и приятел. Той, поне според мен, е един от най-добрите вратари в света. Адан също показа качества, за да пази нашата врата. Няма значение кой е титуляр, тези неща не зависят от мен. Важно е да пази, както трябва.“

Предстоящия съперник в Ла Лига Валенсия, Албиол коментира така: „Трябва да отбележим, че всичко, което се случи на терена по време на мача за Купата на Краля, може би, ще рефлектира в някаква степен. Но ние все пак сме професионалисти. Хубаво е да се играе пред пълен стадион, дори публиката да не е твоя, това е мотивиращо. Ще се опитаме да играем нашата игра, защото ако искаме да спечелим, трябва да направим един добър мач“.