Футболистът на Атлетик Билбао Аймерик Лапорт отвори широко вратата за евентуален трансфер в Барселона. Той намекна, че не е изключено един ден да заиграе на „Камп Ноу“ и този ден може да бъде по-рано от очакваното.

„Засега съм футболист на Атлетик Билбао и се наслаждавам на престоя си тук. Барселона е най-добрият отбор в света, но към момента няма нищо конкретно. Никой не е говорил с мен директно. Очаквам първо да получа оферта, а след това спокойно да реша“, коментира Лапорт в интервю за „Football365“.

„Слуховете свързващи ме с трансфер в Барселона ги има всеки един прозорец. Последният слух е за интерес към мен от страна на ПСЖ. Журналистите настояват, но няма нищо вярно в тези информации. От Барселона първо трябва да се свържат с моя клуб, защото аз имам договор. От Атлетик никога няма да скрият от мен интерес от страна на Барселона“, добави 21-годишният футболист.

„Един ден не е изключено да заиграя на „Камп Ноу“. Този ден може да бъде по-рано от очакваното“, каза още Аймерик Лапорт.

Бранителят дебютира за баските през 2012 година още като тинейджър.

Французинът има договор с баските до лятото на 2018 година, а освобождаващата клауза, която е записана в него е на стойност 42 милиона евро.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS