Аржентинският нападател на Атлетико Мадрид Серхио Агуеро заяви, че е щастлив от факта, че остана на стадион "Висенте Калдерон" и допълни, че не мисли за трансфер в друг клуб.

Една от звездите на испанския шампионат бе свързван с няколко европейски гранда, а националния треньор на Аржентина Диего Марадона, който е баща на приятелката на Агуеро Джанина, посъветва своя зет да отиде в Интер.

"Това не е първият път, в който се чуват слухове за моето бъдеще, но аз решавам какво ще стане. Казвал съм много пъти какво мисля по този въпрос и сега ще повторя - аз съм щастлив тук”, коментира аржентинският нападател.

„Чувствам се добре, щастлив съм с отбора и мисля само за Атлетико Мадрид. Това, което каза Марадона не бе разбрано правилно и това, което той искаше да каже е, че аз бих бил добър партньор на играч като Златан Ибрахимович, нищо повече”, добави нападателят на „дюшекчиите”.

„Когато имаше оферти към мен в офиса на Атлетико, те ми ги предаваха, а аз реших да остана. Мисля само за нашите мачове занапред и затова как да победим. Всичко останало са само и единствено слухове", каза Агуеро.