Агентът на Луиш Фабиано заяви, че ще изслуша офертата на Ювентус за неговия клиент, само 24 часа след като отрече преминаване на бразилския национал в тима от Торино.

В понеделник, нападателят на Севиля бе обявен за сигурно ново попълнение на "бианконерите" през следващия сезон. Неговият агент реагира веднага на слуховете и отрече да има такъв вариант.

Фуентес обаче смени тона днес и заяви днес за "Corriere Dello Sport": "Пазарът затвори миналата седмица, нo ако има интерес от италианския клуб, ние ще седнем и ще ги изслушаме. Аз досега не съм получавал информация от Ювентус, но е радващо да се чуе, че толкова важен клуб се интересува от Луиш. Той обаче принадлежи на Севиля и тези, които го искат, трябва да първо да говорят с испанския клуб".

Фабиано бе доста близо до трансфер в Милан през това лято, но трансферът пропадна заради трансферната сума на бразилеца.

Фуентес добави: "Фабиано бе ядосан, когато трансфера му в Милан пропадна и сега той няма да говори за трансфер, ако няма нещо конкретно. Той иска да се справи добре в Севиля, а за останалото ще мисля само аз".