Батко го няма от една година. Роналдиньо излезе от употреба, ако изобщо го е имало. Футболистът с култова физиономия се скри за сетен път и доказа твърдението, че играе, но само когато си поиска. И понеже Мария Мицова вече го е отбелязала на мен ми остава да погледна на нещата под друг ъгъл.

Роналдиньо отдавна е разкрит за феновете на Бразилия. Този е прочетен вестник след като прекара лятната си почивка по време на световното в Германия.

Роналдиньо - много правилно умалителното на Роналдо! Роналдинчо се показа като голям палавник във всички важни мачове през живота си. Последните му две бляскави изпълнения бяха в двубой от Примера, когато вкара със задна ножица и на „Камп Ноу” срещу Живко Миланов. Само там, защото дори и на „Васил Левски” срещу „сините” рядко се срещаше с топката.

Грях номер едно са изявите на Рони със свещената фланелка на петкратните световни шампиони. За последния Мондиал вече разбрахте, но какво направи медийната звезда в Корея и Япония? Ами нищо кой знае какво, стана шампион благодарение на Феномена! Вкара гол на одъртелия Дейвид Сиймън и бе пълнеж в състава на Сколари.

Роналдиньо изригна единствено в турнира за Купата на Конфедерациите. Безспорно най-безумният турнир измислян някога от ФИФА. Така де, Рони си е създаден за тази титанична битка и за домакинствата в Примера.

Щях да забравя и срещите за Купата на Краля!

Шампионската лига? Роналдинчо я спечели миналата година с екипа на Барса. Помните ли го на финала? Разбира се, мъкнеше купата все едно е спечелил откритото на Австралия по тенис.

Драги Рони, това е колективен спорт, а в мача срещу Арсенал голямата звезда се казваше Хенрик Ларсон. Дори Жулиано Белети вкара, а Рони не успя.

Всъщност Батко си го има, но вече си вее тумбака в Милано и радва запалянковците на „Сан Сиро”. Роналдо е един - Луиш Назарио да Лима. Но за зла участ на Роналдинчо се появи друго копие на оригинала и пак по-читаво от звездата на Барселона. Става дума за Кристиано от Манчестър Юнайтед, ако не вярвате гледайте го в Шампионската лига, която изглежда още по-добре без Барселона (Барцилона).