В невероятно шоу се превърна мачът от 32-рия кръг в испанската Примера дивисион между Осасуна и Малага. Двубоят завърши 3:2 за гостите от Малага, като освен петте гола, в двубоя бяха видяни и четири червени картона – три, от които за домакините, които завършиха мача с 8 души.

Апоно откри за Малага в 4-та минута, а Плашил изравни в 18-та. Иранският национал Некунам дори даде преднина на домакините в 33-та минута. 3 минути преди края на първата част Осасуна остана с човек по-малко след втори жълт картон на Пунял. Гамес обаче възстанови численото равенство в самия край на полувремето.

Хосебо получи третия червен картон в мача в 70-тата минута и вече с човек повече гостите вкараха два бързи гола чрез Лоло (72’) и Салвиа (77’), които донесоха успеха за тима.

В последната минута на мача Вадожс също бе изгонен и така Осасуна доигра мача с 8 футболисти на терена.

Валенсия успя да завоюва победа с 2:1 при гостуването си на Бетис след два гола на Давид Вия в 66-та и 79-та минути. Рикардо Оливейра вкара почетния гол за Бетис в 87-та.

Депортиво Ла Коруня пък нямаше проблеми в домакинството си на Алмерия и спечели трите точки след 2:0. головете за победителите отбелязаха Верди в 49-та и Ласад в 68-та.