Над 3500 привърженици на Реал Мадрид са изявили до момента желание да пътуват до Сарагоса, за да подкрепят любимия си отбор в най-трудния от оставащите мачове до края на първенството в Испания. Гостуването на „Ла Ромареда” може да реши титлата в Примера Дивисион, ако „белият балет” спечели, тъй като в последния кръг Реал приема на своя стадион непретенциозния Майорка.

Реал трябва да спечели и двата си мача до края на шампионата, за да е сигурен в титлата, тъй като Барселона има същия брой точки – 72, но мадридчани са с предимство от преките двубои.

2500 привърженици на Реал Мадрид вече са се записали за екскурзията до Сарагоса, а още поне 1000 ще пътуват самостоятелно до столицата на областта Арагон. Всички тези фенове могат да видят още тази неделя своя отбор шампион, ако Барселона загуби от Еспаньол, а Севиля не успее да победи Майорка. И разбира се – ако Реал победи.

Проблемът с феновете на „кралския клуб” е, че има получени само 1500 билета за мача в Сарагоса, с цена от 80 евро. Квотата обаче е крайно недостатъчна за броя на заявките, пристигнали в „белия” офис.

Привържениците на Реал са подготвили и специален транспарант с надпис „Заедно можем”, за да помогнат с всички сили за успеха на своя тим.