Според информация на спортния ежедневник „Тутоспорт” клубът от Първа Бундеслига Вердер Бремен е силно заинтересован от бразилския нападател на Интер Адриано.

Целта на „бременските музиканти” е да вземат футболиста на „нерадзурите” под наем още през зимната пауза. 25-годишният Адриано непрекъснато попада в негативните заглавия на вестниците в Италия, а и загуби титулярното си място в Интер.

Ако сделката с Вердер се осъществи, то тима от Милано ще иска да получи предимство, като си капарира предварително един бъдещ трансфер на плеймейкъра на Вердер Диего, който също е бразилски национал.

Италианският шампион е готов да инвестира цели 20 милиона евро в звездата на „бременските музиканти”. Адриано пък поднови занимания още тази седмица в тренировъчния център на бразилския шампион Сао Паоло, като програмата му включва възможно най-бързо възстановяване на формата му.

Нападателят, който ползва и услугите на психолог заради постоянното си депресивно настроение, би трябвало да се завърне в Италия на 1 януари според предварителните планове.