Какво ли могат да правят футболните фенове, когато случващото се на терена не е особено интересно, а любимият им отбор прави 0:0?

Младеж и девойка, запалянковци на Байерн Мюнхен, изглежда са дали нагледно скандален отговор на този въпрос, като са били хванати да правят секс на стадиона при гостуването на Хофенхайм.

Двамата влюбени не се възмутили от присъствието на 30 150 зрители, изпълнили до краен предел Рейн-Некар-Арена и решили в сектора с гостуващата агитка да се отдадат един на друг още в началото на първото полувреме на двубоя от Бундеслигата.

Стюардите, отговарящи за реда на стадиона забелязали разиграващото се порно на трибуните и направили забележка на съвокупляващите около 16-ата минута на срещата.

Двойката успяла да удържи страстите си до почивката, но тогава отново момчето и момичето отново свалили панталоните си и продължили започнатото в началото на мача.

Шокираните зрители отново информирали охраната и сексуалните маниаци били изгонени от стадиона, без да могат да догледат второто полувреме.

Влюбените обаче едва ли съжаляват особено за това, тъй като и през втората част не падна гол, а мачът завърши при равенство 0:0.

Скандалните снимки от трибуните на Хофенхайм – Байерн Мюнхен можете да видите тук.