„Барселона доминираше в Европа през последните пет години, така че да постигнем такава победа над тях, е невероятна гордост,“ заяви Ариен Робен след звучната победа с 4:0 на Байерн Мюнхен срещу „каталунците“.

„Но нека да не тръбим много сега, нека да се порадваме тази вечер на победата, и да мислим все пак и за реванша,“ добави холандецът.

„Изиграхме перфектен мач. Борихме се за всеки метър терен. Не им дадохме никакви пространства, така че те имаха едно или две голови положения за целия двубой,“ завърши Ариен Робен.

Капитанът на Байерн Филип Лам добави: „Имаме потенциал да бием всеки! Знаехме, че Барса има проблем с играта във въздуха. Нашето представяне в защита пък бе почти перфектно, това бе ключът към успеха ни.“

„Бяхме наясно, че за да постигнем добър резултат, трябва да тичаме и пресираме едновременно през цялото време. Знаехме и че имаме нужните нападатели, които да бележат голове. Щастливи сме. Имаме да играем и реванш, но мисля, че тази вечер бяхме отлични,“ заяви и Франк Рибери.