Френската звезда на Байерн Франк Рибери е все по-близо до завръщането си на терена. Днес той проведе първата си пълна тренировка, която протече само в тичане. По всичко личи, че състоянието му е все по-добро. 

Още миналата седмица той вече поднови тренировките с баварците, но така и не беше готов да изкара пълно занимание с тичане. Сега, стъпка по стъпка, лекарският щаб ще работи, за да го върне към пълните натоварвания и да навакса изоставането от останалите си съотборници. 

Рибери не е играл от средата на март заради проблеми с глезена. Дълго време лекарите се чудеха каква точно е диагнозата му и затова възстановяването се забави. Лечението обаче вече приключи и сега предстои възвръщането на формата на французина. 

Все още не е ясно кой точно мач ще е първият за Рибери след връщането му на терена. Но той със сигурност ще е специален за него, защото ще е под номер 300 с екипа на баварците. Французинът е част от тима от 2007 г. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.