Наставникът на Байерн Мюнхен Нико Ковач за пореден път демонстрира, че атмосферата в клуба не е добра. По информация на „Билд” хърватският специалист си е тръгнал ядосан от днешната тренировка, на която се явили само 5-има играчи.

Заради факта, че в момента се намираме в пауза за националните отбори, на днешното занимание се появили само Ариен Робен, Хави Мартинес, вратаря Свен Улрайх, Сандро Вагнер и Серж Гнабри. „Билд” твърди, че като видял тази картинка, Ковач си тръгнал „видимо ядосан”, а само няколко минути се върнал обратно на терена, за да работи с наличните играчи под дъжда.

46-годишният специалист също така е бил въоръжен с видеоанализ, който явно ще трябва да сподели и с останалата част от отбора, когато различните национали се завърнат в Байерн.

Заради 4-те поредни мача без победа (в това число две поражения – от Херта и Борусия Мьонхенгладбах) бъдещото на Ковач като наставник на баварците е крайно несигурно. Медиите в Германия и по света спрягат различни имена за негови евентуални заместници, като в това число попадат Арсен Венгер, Зинедин Зидан и Лоран Блан.