Кьолн измъкна победа с 1:0 срещу Айнтрахт в края на мача от 23-ия кръг на Бундеслигата. В герой за "козлите" се правърна французинът Антони Модест, който влезе от пейката донесе трите точки на домакините с гол шест минути преди края. Победата доближи Кьолн до местата, даващи право на участие в евротурните.
 
Домакините стартираха по-добре, но първите положения бяха за Айнтрахт. Филип Костич не успя да уцели вратата с глава от добра позиция. Капитанът Себастиан Рьоде също бе неточен в 9-ата минута. Кьолн отговори с пропуск на Деян Любичич, който имаше великолепна възможност да открие, но стреля право в Кевин Трап. Вратарят на гостите трябваше да се справя и с удер на Себастиан Андерсон. Малко преди почивката. Андерсон получи топката на прекрасна позиция, но ударът му бе блокиран.
 
След почивката атаките към двете врати продължиха, но чистите положения не бяха толкова много. След час игра на терена се появи Модесте. Той бързо оживи нападението на "козлите" и изведе Любичич, но австрийският национал стреля над вратата. В 84-ата минута Модест изскочи зад отбраната на гостите и хладнокръвно преодоля Трап, за да донесе победата на Кьолн.