Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти реагира на критиките след първата загуба на отбора за сезона с 1:3 от Атлетико Мадрид през уикенда и информациите, че Шаби Алонсо ще го замени през следващото лято.

Анчелоти бе попитан дали би искал договорът му да бъде подновен по примера на старши треньора на големия съперник Барселона Шави Ернандес, италианският специалист каза: "Всички знаят, че аз съм много щастлив тук, но сега не е моментът да говорим по темата. Има още много мачове и ще имаме време да говорим за бъдещето."

Gulliver/GettyImages
50 снимки

Карло Анчелоти заяви още, че критиките не го притесняват на този етап, а попитан за Алонсо, той отговори:

"Познавам го, защото е бил футболист под мое ръководство. Има огромни знания за футбола и се справя отлично в Байер Леверкузен. Познавам го, обичам го и се надявам, че той, Раул или Арбелоа един ден могат да застанат начело на Реал Мадрид. Защото това би било най-доброто, много ги обичам и се надявам един ден, че ще тренират този клуб."

Имената на Раул Гонсалес (треньор на втория тим на Реал Мадрид) и Алваро Арбелоа (наставник на отбора до 19 години на Реал) също са сред най-споменаваните за поста на старши треньор в бъдеще.

 

БТА / Автор: Кремена Младенова