Селекционерът на световния шампион Германия Йоаким Льов иска да "преоткрие" отбора си в настоящите евроквалификации. Според него, съперниците на Бундестима вече са научили стила му и затова се налага преобръщане на представянето на отбора. 

След световната титла миналото лято момчетата на Льов свалиха драстично оборотите и допуснаха няколко неочаквано слаби резултата в квалификационната кампания за Евро 016 във Франция. 

"В някои зони, да не кажа повечето, трябва да преоткрием себе си и стила си. Противниците ни вече се настроиха към играта ни. Ние се превърнахме в отбор, който държи топката в 60-70% от времето и може да променим това."

"Трябва ни подобрение на контраатака. Във финалната третина на игрището също ни трябва подобрение, както и при последния пас. Точно затова понякога ни е трудно да бележим и тези неща трябва да се променят."

"В последните контроли се видя, че съперниците ни са намерили оръжия срещу силните ни страни. Търсят ранни голове и ги вкарват, което съсипва играта ни занапред", сподели Льов в навечерието на мача с Гибралтар от евроквалификациите.