Байер Леверкузен постигна минимална победа над Тулуза в мач от група Е от турнира за Купата на УЕФА. Единственото попадение в срещата бе дело на Кислинг в 35-та минута. В друг двубой от потока Цюрих се наложи с 2:1 като гост на Спарта в Прага.

В мача на „Бай Арена” „аспирините” категорично надиграха екзекутора на ЦСКА. Френският тим нямаше късмета, който извади срещу „армейците” в София и въпреки усилията си възпитаниците на Ели Боп не стигнаха до изравнителен гол. Както е известно, Пиер Жиняк се разписа в 96-та минута на срещата на стадион „Българска армия” и попари „червените” надежди, класирайки отбора си за груповата фаза в надпреварата след реми - 1:1.

Резултатът в Леверкузен бе открит в 35-та минута. Тогава след двойно подаване с Барбарес Кислинг прати топката с рамо в мрежата на Тулуза. През втората част гостите сериозно се активизираха и на няколко пъти отправиха опасни изстрели към вратата на Байер, но късмет и добра игра на стража Адлер запазиха мрежата на домакините чиста.

В другия мач от групата Цюрих победи с 2:1 Спарта в Чехия. Резултатът откриха домакините с гол на Слепичка в 24-та минута. В 38-та гостите се върнаха в играта, след като Конде изравни. Крайният резултат оформи Алфонс в 62-та минута. Цюрих дори остана с човек по-малко 10 минути преди края – Хасли си изкара червен картон и напусна терена. Въпреки численото си предимство обаче Спарта не успя да се спаси и започна участието в груповата фаза със загуба.