След ремито 1:1 срещу Лудогорец, треньорът на Хофенхайм Юлиан Нагелсман обяви, че нападателят Сандро Вагнер със сигурност ще премине в Байерн през зимата.

Това обаче може да се окаже най-малкият проблем за Хофе. Защото клубът е пред угрозата да се раздели с още петима титулярни футболисти и да бъде в ситуация, при която през лятото да прави изцяло нов отбор!

Според "Билд" другият основен нападател на отбора Марк Ут ще премине в Шалке през лятото. Младежкият национал Надим Амири пък може да премине в РБ Лайпциг като за целта Лайпциг трябва да плати клаузата за откупуване от 17 милиона евро.

Серж Гнабри играе в Хофе под наем от Байерн като надеждата на скорошния съперник на Лудогорец е наемът да бъде удължен с още една година, но това зависи от баварците. За раздяла мислят още Керем Демирбай и Андрей Крамарич.

Другият основен въпрос пък би бил и дали изобщо Нагелсман ще е този, който ще гради новия отбор. Според последните слухове към 30-годишния специалист има интерес от страна на Борусия Дортмунд. Той е сред кандидатите за нов треньор и на Байерн.

Треньорът на Хофе: Всичко бе срещу нас, съдията свири за Лудогорец