Отборът на Левски не се е опитвал да си върне продадения във Фрайбург нападател Гара Дембеле, разкри самият спортен директор на немския тим Дирк Дюфнер пред „Бадише Цайтунг”.

Шефът в немския тим говори обширно за състоянието на отбора, който ниже разочарование след разочарование от началото на сезона и в момента е предпоследен в класирането на Бундеслигата с 4 точки. Дембеле пък не може да пробие в титулярния състав, предвид отличните изяви на звездата Папис Сисе и обикновено влиза като резерва, а понякога не стига и до там. Преди няколко дни се появиха информации, че Дембеле иска да се върне в Левски, но сега бе потвърдено от Дюфнер, че такъв вариант поне засега не е на дневен ред.

„Няма никакви контакти или оферти от Левски”, лаконично обясни шефът във Фрайбург.

„Гара Дембеле трябва да свикне с Бундеслигата. В момента той трябва да се примири, че е зад Папис Сисе при избора на титуляр, предвид играта, която ни показва последният във всеки мач. Все пак ние ще се опитаме да обучим Гара Дембеле, той може да бъде много добър нападател за нас в бъдеще и да ни донесе много радост” добави още Дюфнер.