Останалият капитан на националния отбор на Германия Михаел Балак направи изненадващо посещение в хотела на Бундестима в Кьолн.

Балак все още не е в нужната форма, заради което не бе повикан за мачовете с Белгия и Азербайджан от селекционера Йоаким Льов. Въпреки това обаче, Балак реши да посети своите съотборници.

Звездата на Байер Леверкузен пристигна в хотела в своето червено кабрио – Audi S5. Той бе сам в автомобила и веднага се скри в подземния паркинг на хотела.

Льов не остана изненадан от посещението на капитана. „Миналата седмица той съобщи, че с удоволствие би минал. Вчера той ми изпрати СМС. Изпихме по едно кафе и разговаряхме. Аз се информирах за контролата срещу Шалке. Преди обяд, той тръгна към вкъщи”.

„Михаел искаше да бъде за малко при отбора, да каже здрасти. Бих се радвал, ако утре той е на стадиона. Никога не съм имал чувството, че той ще се откаже, никога не ми е казвал такова нещо. Не виждам защо трябваше да го направи”, допълни Льов.

„Сега искам да доразвивам отбора – и то заедно с Михаел. Това е планирало. Но той трябва да възвърне своята форма. Сигурен съм, че ще го направи, защото той все още има голям потенциал”, завърши наставникът.