Световноизвестната Памела Андерсън разкри нови шокиращи подробности от отношенията си с футболиста Адил Рами. Звездата от „Спасители на плажа” показа снимки от болница, на които се вижда, че ръцете ѝ са наранени.

52-годишната Памела Андерсън разкри, че бившият й приятел я е хванал толкова силно, че я е наранил.

През изминалата седмица, когато обяви раздялата им, блондинката обяви френския футболист за „чудовище”, което е я мамило.

Адил Рами, който играе за Олимпик Марсилия, отрича всички обвинения на Памела Андерсън. Двамата се срещаха в продължение на 2 години, в които нямаше признаци за влошени отношения.

Звездата на Плейбой твърди, че ръцете й са били наранени, след като е била сграбчена от Адил Рами. Инцидентът е от преди 6 месеца, но тогава тя не е разкрила пред лекарите причината за своята болка, а е обяснила, че страда от артрит.

Памела Андерсън пише още, че е споделила пред сестрата на Рами какво се е случило между тях, но не е получила подкрепа от нея.

„Той ме нарани по начини, които не могат да бъдат видени. Хвана ме грубо – заплашително, стискайки ме с цялата физическа сила, която притежава”, написа още Памела.