Прелестната Памела Андерсън е с разбито сърце. Тя заряза гаджето си от последните две години Адил Рами, който стана световен шампион с Франция, и го обяви за чудовище. Актрисата е съкрушена от факта, че любимият ѝ е водил двойствен живот докато са били заедно и си е имал любовница зад гърба ѝ. 

"Последните повече от две години от живота ми бяха една огромна лъжа. Станах жертва на измама. Бях накарана да повярвам, че изживявам голямата любов, само за да разбера през последните дни, че моята половинка е водела двойствен живот."

"Той се шегуваше, че съотборниците му си купували апартаменти за гаджетата на същата улица, на която живеят с жените си. Наричаше тези хора чудовища. А се оказа, че той е бил чудовището. Но има и по-лошо. И по-лошото е, че лъжеше всички."

"Наистина не мога да повярвам как така е успявал да контролира съзнанието на две отделни жени и да ги заблуждава. Всъщност, сигурна съм, че пострадалите са много повече. Този човек е чудовище", написа в Инстаграм Памела Андерсън под нейна снимка с вече разлюбения Адил Рами.