Един от аутсайдерите в Лига 1, тимът на Тулуза в пореден мач не можа да победи, въпреки че бе на крачка от изненадата като домакин на Нанси. Двубоят завърши при равенство 1:1 като гола за гостите падна в 89-тата минута на мача.

Звездата на Тулуза Йохан Елмандер откри резултата още в 17-тата минута. Това бе четвърти гол за шведа в последните два мача на тима. В миналия кръг той отбеляза три попадения на Рен, което обаче не бе достатъчно дори за равенство.

При резултат 1:0 завърши и първото полувреме. Лошите новини за кошмара на ЦСКА започнаха с началото на втората част след като в 47-мата минута Николас Дюше получи червен картон и по този начин остави съотборниците си с човек по-малко на терена.

Гостите от Нанси очаквано упражниха натиск, който даде своя резултат едва минута преди края на срещата, когато точен за крайното 1:1 бе Франсис Малонга Нцаи.

Във временното класиране Тулуза се намира на 17-тото място, само на 2 точки от зоната на изпадащите. Нанси пък продължава отличното си представяне от началото на сезона, като заема 2-ра позиция с 32 точки.