Старши треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел има все по-голям оптимизъм, че Неймар и Килиан Мбапе ще бъдат на разположение на ПСЖ за двубоя с Ливърпул в сряда.

Двамата най-скъпи футболисти в света се контузиха в мачовете на националните отбори, а в петък Тухел загатна, че е "възможно" да са възстановени за ключовия двубой с мърсисайдци.

"По-голям оптимист съм от вчера (петък) за Ней и Килиан. Те ще могат да тренират в понеделник", заяви германският специалист.

Другата добра новина е свързана със завръщането в игра на Дани Алвеш, който влезе като резерва в мача с Тулуза, спечелен с 1:0.

"На теория (Алвеш) нямаше да играе в сряда, тъй като тъкмо се завърна от контузия, но ако го попитате, той ще ви каже да. Той се завърна в отбора и може да играе в мач на това ниво срещу Ливърпул."

Относно мача с Тулуза, в който Единсон Кавани донесе успеха, Тухел сподели: "Спечелихме, това е най-важното. Понякога играем по-добре, а понякога не, но играхме срещу отбор на Тулуза, който играеше добре в дефанзивен план. Има какво да подобряваме, но се нуждаехме от трите точки и победата. Сега трябва да се подготвим добре за Ливърпул, който е голям мач."