Пари Сен Жермен постигна победа и в 14-ия си двубой от началото на сезона в Лига 1. Парижани се справиха с 1:0 срещу Тулуза в своя първи мач без контузилите се в мачовете на националните отбори Неймар и Килиан Мбапе.

Макар и без тях двубоят да бе един от малкото трудни за тима от началото на сезона, ПСЖ продължи перфектната си серия. Единственият гол пък реализира единственият останал на терена от звездното нападателно трио – Единсон Кавани.

Това се случи в 9-ата минута след феноменално изпълнение. Изстрел към вратата на Анхел Ди Мария бе избит от вратаря Баптист Рейне. Адриен Рабио с глава подаде на Кавани, който технично излъга бранител в бяло и с перфектно воле реализира.

Домакините продължиха да нападат и до почивката второ попадение на Кавани беше отменено. Тулуза също тръгна в атаки и в края на първата част създаде някои опасности.
Второто полувреме започна с удар с глава над гредата на Тома Мюние, Кристофер Жулиен също стреля над гредата, а Преснел Кимпембе в края на срещата застана на голлинията, за да спаси трите точки за парижани.

Парижани водят в класирането с цели 15 точки пред втория Лион. Тулуза пък е на 15-а позиция с 14 точки.