Отборът на Сент Етиен победи с минималното 1:0 Монако и продължава в турнира за Купата на Франция. Победното попадение падна в 24-ата минута на двубоя и бе дело на Денис Буанга. 

Домакините бяха по-активният отбор в началото на срещата, но противно на очакванията Сент Етиен поведе. В 24-ата минута Франк Онора освободи Денис Буанга, който стреля отблизо и матира стража на "монегаските" 

Монако продължи с атакуваща игра и търсеше изравнителното попадение, но опитите на Адриен Силва и Александър Головин се оказаха безуспешни. 

През втората част нещата не бяха по-различни. Артур Загре пропусна обещаваща възможност, след като успешно си освободи място и достигна до отбита топка, но ударът му бе разочароващ. 

В 80-ата минута Йоан Кабай можеше да реши всичко в двубоя, отбелязвайки втори гол за своите, но ударът му бе блокиран от Бенжамен Леком, който попречи топката да се озове за втори път в мрежата на своя съотборник. 

В края на срещата Балде Кейта изпълни свободен удар, но Стефан Руфие реагира фантастично и успя да запази мрежата си "суха". 

Така резултатът остана непроменен, а Сент Етиен се класира за четвъртфиналната фаза на Купата на Франция.