Селекционерът на "петлите" Дидие Дешан отново показа колко е злопаметен, след като бе повидгната темата за отношенията му с Карим Бензема. Преди време нападателят на Реал Мадрид заяви в интервю, че треньорът се е поддал на расистки натиск и затова не го вика в националния отбор на Франция. Малко преди това Бензема бе отстранен от състава на "петлите" заради грандиозния скандал с опит за изнудване на съотборника си Матийо Валбуена със секс записи.
 
„Думите на Бензема завинаги ще останат в паметта ми. В резултат на тях пострада семейството ми. Няма как да го забравя. Ако се критикува избора на състава или тактиката - приемам го за нещо нормално. Но тук границата беше прекрачена. Това клевети името ми, семейството ми. Това е неприемливо за мен.
 
Казвайки определени неща, вие знаете, че те непременно ще доведат до словесна или физическа агресия. Страдам от последиците от тези думи.Не мога да забравя. Никога няма да забравя това”, каза Дешан в интервю за RTL.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.