Дори когато не играе футбол заради контузия, около Неймар винаги е бурно. Сега той е в центъра на любовен триъгълник, който може да му коства съвсем прясната връзка с манекенката Рафаела Порто. А ако евентуално това се случи, причината ще си е изцяло в бразилеца. 

Швейцарската красавица Лиза Брито се похвали пред таблоидите в родината си, че е спала с футболиста в края на миналия месец. Тя изпадна в подробности за срещата им, което предизвикало луда ярост от страна на южноамериканеца и той прекратил всякакви контакти с нея. 

"На 21 февруари бях с приятели в Париж", разказва 20-годишната красавица. "Тогава хора от обкръжението на Неймар ме поканиха да изляза с него. Съгласих се, вечеряхме, харесахме татуировките си и продължихме срещата в хотелската му стая. Изкарахме си много забавно там до сутринта", добавя без свян Лиза Брито. 

След като прочел изповедта ѝ пред швейцарските медии, Неймар полудял от яд, твърди вестник "Сън". Причината е, че само две седмици преди това той започна връзка с прелестната бразилска манекенка Рафаела Порто и двамата изглеждаха много влюбени в родината си. Оказа се обаче, че той набързо ѝ е сложил рога.