Нападателят на Ница Марио Балотели отрече факта, че е с наднормено тегло. Това съобщиха медиите в Италия, които се осъмниха сериозно за физическото състояние на Супер Марио. Това стана веднага след първия мач на „скуадра адзура” от Лига на нациите срещу Полша.

Веднага след мачовете с Полша, които се играха в Болоня, се появиха информации, че френският клуб, който държи правата на ексцентричния италианец. Той бе извън групата на италианците за срещата с Португалия, а също така не бе  включен в тимовия лист на Ница срещу Рен.

„Имам глоби за наднормено тегло? Погледнете фигурата, която имам. Това е смешно, за да говорите такива неща и да пишете, че съм с повече килограми”, написа Бало в Instagram.

„Сега си отидете с вашия измислен боклук и си го на*укайте отзад. Позволихте си да кажете дори, че съм глобен, а който е написал това, то той незабавно трябва да приключи работата си”, написа Марио Балотели в социалните мрежи.

След надписа, който Супер Марио сподели, той показа бляскавото си чувство за хумор, качвайки снимка на изкуствено напомпано момче.

Марио Балотели

източник: instagram.com/mb459

Марио Балотели

източник: instagram.com/mb459

Още по темата:


И без дебелия Балотели Ница бие, макар и с доста късмет

Супер Марио свалил пет килограма

Балотели тежал 100 килограма