Вратарят на Пари Сен Жермен Кевин Трап стана поредният футболист на клуба, който се опита да разсее публичното мнение за най-скъпия играч в историята – Неймар да Силва.

Роналдо: Неймар ще се превърне в №1 в света

Бразилският нападател показва феноменални изяви след летния си трансфер от Барса в ПСЖ за рекордните 222 милиона евро. Победният му гол срещу Тулуза в съботния двубой от Лига 1 вече покачи актива му на 19 попадения в 18 шампионатни двубоя.

Не само Неймар го галят с перце в ПСЖ

26-годишният футболист обаче в същото време търпи критики за поведението си на и извън терена, като наскоро при успеха с 3:2 над Рен в Купата на Лигата подаде ръка към паднал съперник на земята и точно когато опонентът му посегна да се възползва, Неймар прибра ръката си.

Гаджето на Неймар е хит на карнавала в Рио 

По-рано през седмицата друг от играчите на ПСЖ – Адриен Рабио потвърди, че Неймар и Килиан Мбапе се радват на специални привилегии, но и той като Кевин Трап заяви, че този факт не влияе върху държанието на двамата спрямо останалите в отбора. „Неймар разполага с огромно сърце”, коментира Трап пред немското издание „Билд”. „Той е изключително приятен и винаги готов да помогне. Всичко  друго е, но не и арогантен. Напълно се вписа в нашия колектив.”

„Неймар е лидер, който просто иска да печели”, допълни Трап.