Централният защитник на Реал Мадрид Рафаел Варан продължава да е трансферна цел №1 на Манчестър Юнайтед, въпреки нарастващият интерес от страна на Пари Сен Жермен.

Френският национал се очаква да напусне „Сантиаго Бернабеу” през това лято, след като е споделил на шефовете на клуба, че желае да започне „нова страница” от своята кариера, която да бъде другаде.

Юнайтед и Пари Сен Жермен бяха считани за сигурните фаворити при преговори с „лос бланкос” за 25-годишният футболист, но Independent потвърждава, че „червените дяволи” имат аванс при преговорите за играча.

Единственият случай, в който ПСЖ ще може да надбори Юнайтед за Варан, е ако бъде предложен някой измежду Неймар и Килиан Мбапе. Все пак английското издание продължава да пише, че ако по някакъв начин Юнайтед изравни предложението на френския шампион, то тогава той ще продължи кариерата си в Манчестър.

Защитникът на Наполи Калиду Кулибали и бранителят на Аякс Матайс де Лихт също са възможни трансфери пред мениджъра Оле Гунар Солскяер.